Nový merch Dr. Weed bude symbolem tvého klidu

Pokud se teď náhodou setkáváte s Dr. Weed úplně poprvé, pak vás vítáme u nejnovějšího velkého projektu, který je online k vašim (uklidňujícím) službám. Tohle je merch Dr. Weed Calming Services, který kromě trička a crewnecku obsahuje také kobereček, papírky, dvě barevné kombinace kšiltovek a hned tři barvy skleněných táců, které se mohou stát hlavní pracovní deskou vaší kuchyně.

Dr. Weed stojí na filosofii hledání nejkvalitnějšího produktu nejen v rámci odrůd konopí, ale také všeho, co je s rostlinou spojené. To znamená správný úbor, spolehlivé a funkční doplňky a také designová nadstavba, která dá kterékoliv formě chystaného rituálu tu správnou přidanou hodnotu. Vincent Van Gogh řekl, že pokud člověk skutečně miluje přírodu, najde krásu ve všem. V kolekci Calming Services nemusíte hledat příliš dlouho, stačí nacítit, co se vám jejím prostřednictvím snažíme předat - o něco víc klidu do čím dál tím rychlejšího každodenna.

Kolekce oblečení

Každý fotbalista ví, že bez dresu se hrát nedá. V konopném světě je, stejně jako v kopané, rovněž hlavním hracím prvkem tráva, ovšem oblečení v něm můžete být jak chcete. Tady nejsou žádná pravidla, která by vám říkala, kdy ano a kdy ne. Z toho by mohlo vyplývat, že naše kolekce oblečení, která se skládá ze dvou pokrývek hlavy, crewnecku a trička, nemá reálně žádný význam. Opak je ale pravdou, a jakkoliv zavádějící byly přechozí informace, naše produkty nejsou nic víc, než reprezentace klidu a kvality. Snažíme se tvořit komunitu, a je jen málo věcí tak naplňujících, jako když se na ulici míjíte s člověkem, se kterým se vůbec nemusíte znát, ale díky tomu co má na sobě víte, že vás spojuje klid na duši.

Kobereček Dr. Weed

Kobereček, rohožka, ono vlastně na názvu zase tolik nesejde. To, co je důležité, je účel, a ten naší unikátní ozdobě na zeď určujete jen vy. Co takhle krásná oranžovo bílá podložka pro vašeho domácího mazlíčka nebo ozvěnu tlumicí obraz na zdi? Limitovaná kolekce koberečků Dr. Weed už od prvního dne rychle mizí, tak buďte mezi šťastnými majiteli jednoho z těchhle unikátních kousků.

Skleněné tácy

Spojili jsme krásné s užitečným, a protože jsme se nemohli rozhodnout nad tou nejlepší barevnou variantou, řekli jsme si, že vám je vytvoříme rovnou všechny. Tohle jsou skleněné tácy Dr. Weed, vaše nová pracovní plocha. Teď už nemusíte utírat stůl nebo pod ním vysávat při každém drcení bylinek. Postarali jsme se o to, aby při rituálech bylo vše na svém místě. Nejen uvnitř hlavy, ale i v místech, na které se soustředí.

Jakkoliv na vás mohly výše napsané texty působit naivně a pateticky, realita je taková, že jsme konečně udělali kompletní kolekci merche, na kterou jsme náležitě pyšní. Teď můžete být jedním z jejich hrdých majitelů, za což vám ze srdce děkujeme a doufáme, že právě na vás budeme moct mrknout někdy na ulici, až se budeme míjet v merchi Dr. Weed Calming Services ✌️

PROZKOUMAT NOVÝ MERCH

Používáme ověření věku Adulto